Prostor za glasbene vaje-NI IZVEDLJIV

Prostor za glasbene vaje-NI IZVEDLJIV

Kaj konkretno predlagate: Prostor, kjer bi glasbeniki in glasbeni nadobudneži lahko vadili (individualno ali kot skupina). Vem, da v Logatcu sta eden ali dva taka prostora, vendar sta prezasedena. Problem s prostorom imajo še posebej bobnarji, saj so bobni kar glasen inštrument. Katere vsebine naslavlja pobuda: Kultura, prosti čas. Kako naj bi se projekt izvedel: Potrebno je najti prostor, ki je neuporabljen, dovolj na samem, oziroma dovolj dobro zvočno izoliran. Prostor mora imeti nekje v bližini tudi sanitarije. Prostor ne sme biti preveč vlažen, oziroma zagotoviti sem mora razvlaževanje. Strošek za slednje lahko krijejo uporabniki prostora. Določiti je treba odgovorno osebo, ki bo skrbela za prostor. Ne sme se namreč zgoditi, da bi prostor izgubil namen in postal "žur" prostor. Kaj bi občani občine s tem pridobili: Razvoj lokalne glasbene scene, možnost za aktivno in ustvarjalno preživljanje prostega časa, kulturno udejstvovanje. Ocena stroškov in specifikacija: Od 1000 do 5000 EUR, odvisno od stanja prostora, kjer bi se uredil prostor za vaje. Sredstva bi se porabila, da prostor pride v stanje, ki je primerno za glasbene vaje. Glasbeniki bi sami poskrbeli za glasbeno opremo in krili stroške elektrike in ogrevanja. Je pa potrebno zagotoviti, da je prostor pod ključem in varen pred vlomi, saj ima glasbena oprema kar veliko vrednost.

Points

OBČINA JE ŽE NEKAJ LET V ISKANJU PRIMERNIH PROSTOROV ZA IZVAJANJE RAZLIČNIH DEJAVNOSTI MLADIH. ZARADI POMANJKANJA PRIMERNIH PROSTOROV V OBČINI, PREDLOG NI IZVEDLJIV.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information