Prehod za pešce-NI IZVEDLJIV

Prehod za pešce-NI IZVEDLJIV

Kaj konkretno predlagate: Predlagam, da občina naredi prehod za pešce, saj ko prečkate Logaščico in greste od mostu proti Zelenici, ni čez cesto nobenega prehoda (niti oddaljenega). Obenem je zaradi zožitve ceste na tem mestu odsek še bolj nevaren, saj večina zaradi nepreglednosti izsiljuje s hitrostjo. Omejitve hitrosti so, ampak jih večina ne upošteva! Smiselno bi bilo postaviti omejitve tudi na odsek Zelenice, ki povezuje Jačko s priključkom, saj je ulica ozka, brez pločnika in nepregledna zaradi živih in zidanih mej. Katere vsebine naslavlja pobuda: Prometna varnost Kako naj bi se projekt izvedel: Hitro Kaj bi občani občine s tem pridobili: Varnejšo pot predvsem otrok v šolo. Ocena stroškov in specifikacija:

Points

V OSNOVNEM PROJEKTU UREDITVE ULICE JAČKA NA TEM ODSEKU CESTE NI BIL PREDVIDEN PREHOD, SAJ JE TU VZPOSTAVLJENA CONA 30. POTREBNA BI BILA VEČKRATNA MERITEV HITROSTI S STRANI REDARSTVA IN MNENJE SPV GLEDE DODATNEGA PREHODA. ZATO PREDLOG NI IZVEDLJIV.

Večja varnost otrok na poti do šole

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information