Vgradnja betonskega kanala-NI IZVEDLJIV

Vgradnja betonskega kanala-NI IZVEDLJIV

Kaj konkretno predlagate: Spoštovani ! Prosim za vgradnjo betonskega kanala na križišču pri stanovanjski hiši LOGAR, Hleviše 5,1373 Rovte. Občina Logatec. Katere vsebine naslavlja pobuda: Vzdrževanje občinskih cest v občini Logatec Kako naj bi se projekt izvedel: Projekt ni zahteven. Na makadamski cesti tik za asfaltom, je potrebno izkopati del materiala/pesek. To lahko opravi manjši bager/kombinirka, tako da dobimo jarek za vgradnjo betonskega kanala. Betonski kanal je potrebno predhodno kupiti v trgovini z gradbenim materialom. Nato se betonski kanal položi v izkopani jarek in se z bagrom in peskom poravna z višino ceste. Kaj bi občani občine s tem pridobili: Na omenjeni lokaciji, prihaja ob večjem deževju do vdora meteorne vode na cesto, katero voda razrije. Cesta zato do popravila, velikokrat ni prevozna za avto. Če bi sanirali ta del ceste z betonskim kanalom, bi zadevo v celoti rešili. Ocena stroškov in specifikacija: Ocena stroškov, jaz točno ne morem dati. Za to so usposobljene osebe ali izvajalec del. Moje mnenje je, da cena investicije ne bi presegla 2.000,00 EUR.

Points

Omenjeni predlog bi bil zelo koristen za lažje, cenejše vzdrževanje makadamske ceste in krajani ne bi imeli težav pri vožnji z avtom, po tem delu ceste.

UREDITEV TEGA ODSEKA CESTE JE ZAJETA PRI NAČRTOVANI MODERNIZACIJI LC 226161 HLEVIŠE – HLEVNI VRH. POSTAVITEV BETONSKIH KANALOV NA LOKALNIH CESTAH SE NE OBNESE ZARADI IZVAJANJA ZIMSKE SLUŽBE. POBUDA NI UVRŠČENA V PREDLOG PARTICIPATIVNEGA PRORAČUNA.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information