Omejitev hitrosti - NI IZVEDLJIV

Omejitev hitrosti - NI IZVEDLJIV

Kaj konkretno predlagate: Na vzporedni občinski cesti med odsekom za Volčji hrib in Vrabcem, bi bilo treba postaviti ležeče policaje oz. ovire. Katere vsebine naslavlja pobuda: Na tej cesti se nahajajo kolesarji, pešci, otroci... Kako naj bi se projekt izvedel: Ovire naj bi se postavile na sredini vozišča. Kaj bi občani občine s tem pridobili: Varnost za vse udeležence. Ocena stroškov in specifikacija:

Points

Varnost in umirjanje prometa...

Kar se tiče predlaganih hitrostnih ovir pojasnjujemo, da je ta ukrep skrajne narave in pride v poštev zgolj pred vzgojno varstvenimi in izobraževalnimi ustanovami ter drugimi objekti, ob katerih je zaradi specifične populacijske strukture udeležencev zahtevano zmanjšanje dovoljene hitrosti v naselju. Fizične ovire za umirjanje prometa je potrebno ustrezno opravičiti, in jih ni možno postaviti zgolj na podlagi želje bližnjih stanovalcev. Pobuda ni izvedljiva.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information